Uncategorized

4M bouwdozen

4M – Filosofie:

4M helpt kinderen hun fantasie te ontwikkelen al sinds hun eerste product op de markt kwam, nu al sinds 1993. De meer wetenschappelijke educatieve reeks Kidz Labs dateert ook al van 1999.
Meer recent zijn de Fun mechanics en nu ook de nieuwe trend Green Science.
Een kort overzicht van de 3 belangrijkste categorieën die aangeboden worden door Debouwdoos.be 

4M – KidzLabs

KidzLabs is voor het eerst op de markt gebracht in 1999 met het idee om jonge kinderen de wereld rondom hun op een spelende wijs te leren kennen.Via Kidz Labs leren leren de kinderen de wondere wereld van de mechanica, elektronica, optische wetenschap, scheikunde en nog zoveel meer.

 

4M – Green Science

The green science is vanzelfsprekend geïnspireerd op de ecologische ontwikkeling van de kinderen. We willen ze vertrouwd laten worden met de groene golf. Zo maak je bijvoorbeeld een solar Robot, hiermee ontdek je hoe je een bewegende robot kan maken met een zonnepaneel.
Green science staat ook voor recyclage, er zijn verschillende bouwdozen waarbij een gerecycleerd blikje als basis wordt gebruikt om een bv een robotje te maken. 
 

4M – Fun Mechanics

Fun Mechanics is een bouwdoos die voor zichzelf spreekt, het is in de eerste plaats een leuke bouwdoos!
Het beste kunnen we deze serie beschrijven met een aantal voorbeelden. Er wordt ontwikkeld met het oog op robotica voor het betere werk op latere leeftijd.
Zo is er bijvoorbeeld de Smart Robot, met deze bouwdoos bouw je je eigen slimme robot  van 4M Fun Mechanics Kit.
Je zal versteld versteld staan hoe hij door het huis beweegt, hij gaat vanzelf naar links of rechts als hij ergens tegenaan stoot. Plaatst een aantal hindernissen en ontdek hoe de robot deze kan ontwijken. 
 

Reddot Design award winner in 2015

Vandaag de dag is Kidz Labs een van de meest educatieve en succesvolste bouwdozen wereldwijd.
Dit wordt erkend door scholen en gerenomeerde instituten.
Dit alles heeft geresulteerd in de RED DOT design award in 2015