Uncategorized

Bouwspeelgoed voor jonge kinderen. Jongens en meisjes

Overzicht Bouwspeelgoed

Hieronder een lijstje met origineel bouwspeelgoed voor baby’s, peuters en kleuters

Baby & Dreumes: Fijne motoriek

Opzoek naar een leuk geboortecadeau, maar zoek je iets waarvan baby’tjes langer kunnen genieten dan enkel hun eerste levensmaanden? De 50 delige Blokkendoos staat garant voor jaren bouwplezier! Deze stevige blokkendoos bevat houten blokken in verschillende vormen. Met dit kleurrijk stapelspeelgoed kan de dreumes zelf op onderzoek uit gaan en de wereld ontdekken. 

Steeds meer speelgoed wordt interessanter, denk hierbij aan speelgoed dat kinderen vooruit kunnen duwen, achter zich aan kunnen trekken of Duplo blokken om te stapelen en constructies te maken.

Blokkendoos 50 delig

Peuters: de wereld ontdekken

Scratch

Als peuter neemt de taalverwerving explosief toe en ook de ontwikkeling van de cognitieve vaardigheden laat niet meer op zich wachten. Op de blokken van de Circus puzzel staat een circus afgebeeld. Leuk, maar ook heel leerzaam. Stapelen, puzzelen, tellen, dieren en figuren herkennen en benoemen en nog zoveel meer! 
Gemaakt van stevig, aantrekkelijk en duurzaam karton.

Stapeltoren Circus 5 stuks

Scratch is een authentiek Belgisch merk. Scratch is een team van jonge ouders en speelgoeddeskundigen, die als geen ander weten waar kinderen en hun ouders naar op zoek zijn in speelgoedland. Dit wordt vertaald in prachtige ontwerpen die steeds hand in hand gaan met veiligheid. 

Al het speelgoed van Scratch

Kleuters: begrijpen en bijleren

Magformers

Een kleuter is ontzettend leergierig. Constructie- en fantasiespel treden hier op de voorgrond. Met het magnetisch 3D speelgoed kunnen kinderen verschillende 3D figuren bouwen. Deze bouwdozen zijn niet alleen zeer leuk om te bouwen, maar ook zeer leerzaam. Je kan er eindeloos me combineren en het help bij het ontwikkeld van de creativiteit en nieuwe complexe motorische vaardigheden.

My first set 54 delig

Wij beiden een uitgebreide keuze aan Magformers sets, beginnende van de 14 delige basis set tot de meer complexe Dino of de Cruiser met afstandsbesturing.

Dinosaurus 65 delig