Uncategorized

Houten Speelgoed, populairder dan ooit

Ecologisch, duurzaam en uren vol speelplezier!

Op zoek naar een fijn cadeau? Houten speelgoed is een absolute musthave!

De laatste jaren is het aanbod zo gegroeid dat het haast niet meer bij te houden is! Bij De bouwdoos vindt u verschillende houten artikelen terug. Zo hebben we verschillende houten knikkerbanen, bouwblokken en Engino materiaal. Bent u niet direct overtuigd?
Hier zijn enkele voordelen;
Houten speelgoed is ecologisch en duurzaam.
Er zijn niet veel grondstoffen nodig bij het vervaardigen en het productieproces is een stuk beperkter dan bij plastieken speelgoed.

Heb je spijt dat je je eigen speelgoed hebt weggegooid of vindt je ergens iets terug van vroeger? Dat is het levende bewijs van hoe tijdloos en duurzaam jouw favoriete speelgoed kan zijn. Houten speelgoed van goede kwaliteit gaat vaak generaties mee. Wat kan het toch fijn zijn om je kinderen plezier te zien hebben met jouw speelgoed.

Ook de veiligheid is een pluspunt. Bij het maken van houten speelgoed komen er veel minder schadelijke stoffen vrij dan bij dat van plastiek speelgoed. Houten speelgoed bevat geen kunst- of andere giftige stoffen die slecht kunnen zijn voor de gezondheid van uw kind.

Waarom kiezen voor houten speelgoed?

Duurzaamheid is een van de belangrijkste punten. Koop je het speelgoed voor je eerste kind, dan kan je het ook nog gebruiken voor de daaropvolgende kids. Nog leuker is het doorgeven aan vrienden of familie zodat het nog langer meegaat!