DeBouwdoos.be: de website voor de toekomstige handige Harry, leer al spelenderwijs je technische vaardigheden ontwikkelen, voor klein tot groot…

Het idee:

 • DeBouwdoos.be is een spin-off van My-smarthome.be en is ontstaan uit het idee dat je als ervaren doe-het-zelver er best vroeg kan aan beginnen. Vroeg begonnen is half gewonnen! Vandaar bieden wij een assortiment aan van klein tot groot. Vooraleer je zelf je huis begint te (ver)bouwen, kan je als jonge zelfbouwer in spe hier je gading vinden en veel ervaring opdoen….
  We leggen de nadruk op educatief/creatief bouwspeelgoed waarmee je talenten als ruimtelijk inzicht, 3-dimensionaal denken en creativiteit kan ontwikkelen en verbeteren.
  Ons gamma gaat van bouwblokken, knikkerbanen, montagespeelgoed, elektronica kits zoals Arduino etc…

Service:

 

 • Wij trachten ons te onderscheiden van de grote webshops door scherpe prijzen en goede service te leveren.
  De verkoop van de producten verloopt hoofdzakelijk via de webshop DeBouwdoos.be en de bestellingen worden verstuurd via de bPost. Voor meer details over verzending van je bestelling zie Verzenden & Retourneren De klant kan zelf beslissen waar en wanneer het bestelling geleverd zal worden. Je kan je bestelling ook afhalen in ons magazijn, na afspraak 03/369.45.67

Groot Assortiment:

 

 • Dagelijks worden er producten toegevoegd aan de webshop, er wordt continue naar nieuwe interessante artikels uitgekeken. Ook het bestaande gamma wordt continue uitgebreid.
  Als je iets wil aankopen, een artikel dat je gezien hebt bij de conculegas en via de DeBouwdoos.be wil bestellen kan je eenvoudig een mailtje sturen naar info@debouwdoos.be en wij plaatsen het gevraagde on-line!

DeBouwdoos Team:

 

Wim Beckers
Katrien Van lent
Louise Beckers
Gil Beckers
Klantencontact
Verzendingen
Creatief medewerker
Webdesign, aankoop
Financieel medewerker
Facturatie
ICT-medewerker
Website beheer